Sporten en blessures gaan niet goed samen. Voorkomen is beter dan genezen, maar elke trainer/coach krijgt ermee te maken dat een van zijn sporters geblesseerd raakt. Snel bepaalde blessures herkennen en behandelen helpt vaak het genezingsproces te versnellen.

Tijdens de twee avonden van elk 3 uur durende cursus Sport EHBO leer je omgaan met blessures, verwondingen en reanimatie met AED. Onmisbaar voor iedere trainer of coach. Zo krijgt u de basisprincipes uitgelegd.

Deze cursus is bestemd voor alle trainers, coaches en ouders van een vereniging. In één avond worden een groot aantal meest voorkomende blessures, verwondingen en reanimatietechnieken besproken en geoefend.

Locatie
Wij verzorgen de cursus bij u op locatie, in uw eigen sportkantine of clubhuis.  Daarnaast is het ook mogelijk om de cursus op onze les locaties te volgen.

Prijzen                                                                                                                                     

€ 57,50 per persoon minimaal 6 maximaal 12 personen.  Je ontvangt een certificaat wanneer je de cursus succesvol hebt afgerond.

Omdat er een volledige reanimatiecursus wordt gegeven met als aanvulling sport EHBO wordt bij een groot aantal zorgverzekeringen de cursus (gedeeltelijk) vergoed.

Check hier de vergoeding van uw zorgverzekering .

Uw zorgverzekering geeft geen vergoeding?

Dat is hopelijk géén reden om de  reanimatie cursus niet te volgen. Een reanimatie cursus kan van onschatbare waarde zijn en levens redden.

Voordeel voor uw sportvereniging

Wij doneren, voor iedere deelnemende persoon, € 5 , = aan uw sportvereniging.

Aanmelden?

Aanmelden kan via het aanmeldformulier of  telefonisch: 06 10002324

Wij staan u graag te woord!.

Uiteraard kunt u hier ook terecht met al uw vragen