In-company training op maat

Het is mogelijk om bij 6 of meer op te leiden medewerkers de BHV, EHBO, reanimatie en ontruimingstraining geheel op jouw organisatie af te stemmen. Onze docenten komen naar jouw locatie of naar een door jouw geregelde locatie toe om de groepscursus te verzorgen. Eventueel kunnen wij ook een locatie regelen. Het voordeel van een In-company cursus is dat de cursisten niet hoeven te reizen.  Zo kunnen wij specifieke informatie of risico’s die op jouw bedrijf of sector van toepassing zijn tijdens de BHV training behandelen. Verder kunnen wij de cursus uitbreiden met bijvoorbeeld kinder-EHBO. Combineer een cursus of workshop met een scenario- of ontruimingsoefening! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Mail of bel ons.

E-learning en in-company praktijk dag

De theorie volgen de cursisten via internet met behulp van e-learning voordat zij naar de praktijk dag gaan. Op een leuke interactieve en uiterst effectieve manier doorlopen zij daarmee de stof waar en wanneer het hen het beste uitkomt. De praktijk dag vindt vervolgens plaats op jouw locatie. Het praktijkdeel bestaat uit het toepassen van het geleerde in de praktijk met EHBO, zelf reddend handelen, brandoefeningen en ontruiming. Onze ervaren, gecertificeerde instructeurs werken altijd in kleine groepen van  maximaal 12 personen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding en oefenen.

Prijzen

Hoeveel het gaat kosten bepaal  je zelf.  Er wordt een vast uur loon gerekend en een vast bedrag per persoon. Hoe meer personen hoe lager de prijs. Klassikale theorie of E-learning. Wil je er een lotus (slachtoffer) bij om het heel realistisch te maken, een ontruimingsoefening met een rook machine. Een heerlijke lunch voor in de middag alles is mogelijk.

Voordelen in-company training

  • Training geheel op jou organisatie af te stemmen
  • Geen onnodige reistijd van uw personeel
  • Goedkoper door eigen locatie
  • Maatwerk voor uw bedrijf of instelling
  • Ontruimingsoefening op locatie mogelijk

Wij hebben een samenwerkingsverband met Training Innovations